Toimitusehdot

Yleistä

Verkkokauppa.ural.fi on Suomen Sivuvaunu Oyn ylläpitämä markkinapaikka, jossa myydään varaosia IMZ ja KMZ moottoripyöriin. Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta, kuin haltijan sauvasta, jos tarvetta ilmenee.

Maksaminen

Voit maksaa ostokset oman pankkisi kautta tilausta tehdessä. Maksunvälittäjä on Verifone Finland Oy. Postiennakkoa käytetään puhelintilauksissa. Velaksi ei myydä. Kaikille parempi ettei upota itteään velka ikeeseen tämmösen asian takia. Joku tolkku markkinataloudessaki tarvii olla.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit toimitustietojen täyttämisen jäkeen valita haluamasi toimitustavan ja näet myös hinnat kyseiselle toimitustavalle.

Toimitusaika

Tavaraa myydään omasta varastosta Kaustiselta. Pääsääntöisesti toimitusaika on seuraavana päivänä kuljetukseen. Tän jälkeen homma on kiinni siitä miten kuskaavat lähetystä. 

Milloin sulla on semmonen osa joka on loppu? Sitten kun se tulee varastolle. Muuta ei pysty luvata. Osat saapuu eri puolelta maapalloa ja saatavuus vaihtelee. Sota sotkee kaiken paraillaan.

Voisitko etsiä semmosen osan mitä ei löydy enää mistään? Valitettavasti en. Jos jotain ei ole muualla myynnissä, ei sitä ole Kaustisella varastollakaan. Tän voi varmuudella sanoa.

No voisitko tilata muualta maapallolta just mun tarvitsemia osia varastolle? Ehkä. Mutta firma mietti ite minne se rahansa laittaa, koska OY joutuu vastata valikoimasta omalla pääomallaan.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla käyttämättömillä varaosilla on palautusoikeus.

Asiakas maksaa palutuksen, OY ei maksa palautusta. Paitti jos se niin erikseen päättää.

Asennettu osa on käytetty osa. Mutta olipa tilanne mikä tahansa, älä hermostu. Asioilla on tapana järjestyä ja aina paremmin kuin ennakkoon osataan odottaa. Soita ja katsotaan miten toimitaan. Ei tää vaikeeta ole. Pieni maa ja pienet piirit. Hoidetaan mahdolliset ongelmat mallikaasti maaliin.